De behandeling

PMU is de afkorting voor permanente make-up. Permanente make-up is het inbrengen van huidvriendelijke pigmenten in de lederhuid. De meest voorkomende behandelingen binnen de PMU zijn de wenkbrauwen, eyeliner en lipliner.

PMU wordt aangebracht doormiddel van een PMU apparaat. In het PMU apparaat zit een pen waar een hygiënische naaldmodule in zit. In deze naalmodule zitten hele kleine naaldjes die het pigment in de bovenste laag van de lederhuid inbrengt.

Er kan met veel verschillende naalden en dus ook met veel verschillende technieken gewerkt worden.

Hoe verloopt een behandeling?

Permanente make-up wordt gezet in twee tot drie behandelingen. Zo kunnen we het uiteindelijke resultaat mooi opbouwen. Tijdens de eerste afspraak starten we met een intake gesprek en heeft u de gelegenheid om vragen te stellen. Vervolgens gaan we dan uitgebreid uw wensen bespreken qua vorm en kleur en na het voortekenen kan de pigmentatie beginnen.

Wenkbrauwen 3-D Hairstroke of Ombre 

Expressie en uitstraling in uw gezicht beginnen bij mooie natuurlijke wenkbrauwen. Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een gelijkmatige en natuurlijke wenkbrauw ontstaat. Dit gebeurd met de microblading hairstroke techniek of Ombre techniek. Met de hairstroke techniek worden er als het ware kleine haartjes gecreëerd waarmee ik een perfecte wenkbrauw kan maken. Bij de Ombre techniek maken we een mooie schaduw. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer? Of geen zin en tijd om elke dag weer bij te tekenen? Met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Ogen

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Naar uw wens kan het een zacht en subtiel lijntje worden of een breder en meer opvallende lijn. Altijd mooie ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uitgelopen make-up.
Bij de design eyeliner maken we een superstrakke eyeliner met een kleine of naar wens wat langere wing! Voor foto’s van de design eyeliner verwijs ik u naar mijn facebook pagina.

Lippen

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in een schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.