Meest gestelde vragen

Voor wie is permanente make-up geschikt?
Permanente make-up is in principe voor iedereen geschikt. De reden om voor permanente make-up te kiezen is voor iedereen anders. De meeste mensen zijn altijd heel blij met het gemak wat permanente make-up hen bied. Redenen kunnen onder andere zijn:

  • U heeft dunne of geen wenkbrauwen meer
  • U wilt er in de sportschool of het zwembad ook leuk uit zien zonder uitgelopen make-up
  • U heeft een allergie voor gewone make-up
  • U heeft geen tijd of zin om u elke dag op te maken
  • U heeft moeite met het mooi tekenen van een eyeliner of gelijke wenkbrauwen
  • U heeft haarverlies door ziekte waarbij pmu een uitkomst zou kunnen zijn

Is permanente make-up pijnlijk?
Permanente make-up is niet geheel gevoelloos. Toch is de behandeling erg goed te doen en ervaren de meesten het niet als pijnlijk. Heel veel klanten dutten zelfs even weg tijdens de behandeling.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?
Een nieuwe behandeling bestaat uit 2 sessies met tussenpozen van 4 weken voor een optimaal resultaat. Ik werk in twee sessies om het pigment mooi laagje voor laagje aan te brengen om zo het mooiste resultaat te verkrijgen.

Ik ben zwanger, kan ik PMU laten aanbrengen?
Tijdens de zwangerschap neemt de huid in enkele gevallen het pigment iets minder goed op. De huid kan tijdens de zwangerschap donkerder kleuren rond de ogen en de mond (zwangerschapsmasker). In dat geval is het verstandig om te wachten tot deze pigmentvorming wat is afgenomen om de huidskleur beter te bepalen. De gebruikte producten zijn in principe niet schadelijk voor uw baby. Wanneer u zelf twijfels heeft, adviseren wij om te wachten tot na de zwangerschap en borstvoeding.

 
Kan ik de volgende dag gewoon weer werken?
Hoe de huid reageert verschilt van persoon tot persoon, maar meestal kunt u meteen uw dagelijkse activiteiten hervatten. De huid kan wat schrijnend aanvoelen, soms is de huid wat roder en dikker (vooral bij de eyeliner), dit is meestal van korte duur. Meteen na de behandeling ziet de pigmentatie er donkerder uit. Na 3 a 4 dagen wordt de kleur zichtbaar minder door de natuurlijke afschilfering van de opperhuid.