Hier kunt u een aantal reacties lezen van klanten die permanente make-up hebben laten aanbrengen in mijn praktijk!

Recente recensie’s en reactie’s van klanten vind u op Facebook: klik Mooi By Stef

Heb onlangs mijn wenkbrauwen bij laten werken door Stefanie, nou zeg maar restylen ……..het is prachtig geworden !! Stefanie zag gelijk dat de vorm van de wenkbrauwen veel te dun was voor mijn gezicht en heeft ze breder gemaakt, had direct de kleur gekozen die goed bij mij past en de “nieuwe” wenkbrauwen met de haartjestechniek aangebracht. Geen napijn, geen grote korsten en na twee dagen al een kriebelig gevoel omdat de huid al aan het genezen was. Dan ook nog eens de complimentjes van iedereen die het mooi vindt…….Bedankt Stefanie, je hebt er een vaste klant bij !!
Annemieke

Mijn moeder en ik hebben beide permanente wenkbrauwen laten aanbrengen door Stefanie.
We zijn hier beiden ontzettend tevreden over. Stefanie is erg nauwkeurig en geduldig. Ze houdt rekening met de wens van de klant, maar geeft ook haar professionele mening. Stefanie straalt rust uit en ze neemt echt de tijd voor je. De hairstrokes techniek die Stefanie toepast is een aanrader voor iedereen die mooie en natuurlijke wenkbrauwen wil!
Groeten Carla en Monique

Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen bij Stefanie.
Ik ben zeer tevreden! Het resultaat is prachtig!
De manier waarop Stefanie te werk gaat is erg professioneel.
Ze maakt gebruik van de nieuwste technieken.
De behandeling verloopt goed en prettig, er wordt alle tijd genomen en samen gekeken naar alle mogelijke opties qua vorm en kleur.
Een èchte aanrader voor iedereen!!
Annemieke

Hoi Stefanie,
Hier al even een mailtje van mij omdat ik je wil laten weten hoe verschrikkelijk blij ik nu al ben met mijn nieuwe wenkbrauwen.Wat een kunstwerk heb jij geleverd. Ik moet de hele tijd in de spiegel kijken omdat ik ze zo mooi vind.Ook de reacties uit mijn omgeving zijn heel positief. Hartelijk dank en graag tot over 4 weken.
Groetjes Ineke

Ik ben nu voor de tweede keer bij Stefanie geweest voor PMU. De eerste keer kwam ik voor perfecte wenkbrauwen, m.b.v. de hairstroke techniek. Het resultaat is nog steeds prachtig en natuurlijk. Nu na lang twijfelen ben ik voor een lipliner met schaduwrand gegaan. Wat ben ik tevreden! Minimale pijn en zo nauwkeurig gezet. Ik vind Stefanie echt een vakvrouw. Ze werkt erg precies en neemt alle tijd voor je. Ik zou haar aan iedereen willen aanbevelen.Het is wel je gezicht en daar komt ook vertrouwen èn goede kennis van zaken bij kijken. Bij Stefanie ben je in goede handen! Ga zo door! Zeker tot een volgende keer!
Anne